Specialiști

Dr. Ionuț Luchian

Se ocupă de cabinetul de lasere medicale, fiind adeptul unei stomatologii moderne, minim invazive, care înlocuiește cu succes bisturiul și aparatura ce produc, de regulă, pacientului, anxietate și disconfort.

Dr. Samoilă Luchian

Nu lipsit de importanță, și o spun cu mândrie, este faptul cã am fost primul pe țară care am realizat coroane și microproteze dentare cu machete nedeformabile de acrilat. Procedeu prezentat în cadrul unor congrese de stomatologie.

Zâmbește fară
niciun stres!

Bazată pe dăruirea, eforturile, dar mai ales experiența de o viață în profesie ale doctorului Luchian, clinica de stomatologie a reușit să coaguleze în timp un colectiv de specialiști de vârf în implantologie, protetică dentarã, ortodonție, paradontologie, pedodonție și lasere medicale.
În cadrul clinicii, toată aparatura este modernă, toate scaunele dentare fiind dotate cu tehnologie de vârf (celule fotoelectrice, camere de luat vederi), iar compresoarele și aparatele care produc în mod inevitabil zgomot sunt placate în încăperi speciale, astfel încât pacientul să nu suporte un disconfort.

Contact
Telefon: 0230 565 355
Fax: 0230 565 355
E-mail: radiologie.radauti@gmail.com
Adresa
Str. Calea Bucovinei, Nr 2 C. Rădăuți, județ Suceava
Program: L-V 09:00 - 19:00
Call Now Button